ALESTORM / TRICK OR TREAT

Dátum a čas akcie: 08.07.2024 - 18:30
Vstupné: predpredaj v klube 25€ / predpredaj online na ticketlive státie 30€ / voľné sedenie 35€
Facebook udalosť: Odkaz


✦ ALESTORM [Scotland]  folk/power metal ✦

Alestorm hádam ani netreba veľmi predstavovať, ale pre istotu... Päťčlenná skupina vznikla v roku 2004 pod názvom Battleheart, s ktorým fungovali iba chvíľu s ambíciou hrať power metal. V roku 2007 už z nich boli Alestorm a podpísali zmluvu s Napalm Records, kde o rok neskôr rovno vydali debutový album Captain Morgan´s Revenge. Odvtedy už majú na konte dovedna 7 štúdioviek, jeden live album a 5 EPčiek. Zatiaľ poslednú nahrávku vydali minulý rok pod názvom Seventh Rum Of A Seventh Rum.

Čo sa týka žánrového zaradenia Alestorm, to je veľmi unikátne a špecifické. Hoci pôvodne chceli hrať úplne ,,obyčajný“ power metal, nakoniec sa usadili na mixe folku s power metalom s pirátskou tematikou. Často sú vďaka tomu označovaní kategóriou pirate metal.

https://www.alestorm.net/
https://www.instagram.com/alestormofficial
https://www.facebook.com/alestormband

✦ TRICK OR TREAT [Italy] power metal✦

Skupina, ktorá sa zrodila v roku 2002 ako tribute kapely Helloween, sa čoskoro stala jednou z najpevnejších kapiel na živej talianskej metalovej scéne s albumami veľmi dobre prijatými kritikmi aj fanúšikmi a stovkami koncertov odohraných po celom svete, vrátane európskeho turné s Helloween a Stratovarius.

V rokoch 2018 až 2019 Trick or Treat konečne priviedli k životu projekt, ktorý plánovali už nejaký čas, konkrétne vydanie 'Re-Animated' (cover album soundtrackov animovaných seriálov) a 'Legend of the XII Saints' ( koncepčný album inšpirovaný ságou o Golden Knights of the Zodiac), ktorý ešte viac upevňuje ich reputáciu medzi euróskymi power metalovými kapelami.

https://www.trickortreatband.com/
https://www.facebook.com/trickortreatband/
https://www.instagram.com/trickortreat_official/

✦ Vstupenky ✦
- predpredaj v klube 25€
- predpredaj online na ticketlive státie 30€ / voľné sedenie 35€

Vypočuj si ukážky!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

1 komentár na “ALESTORM / TRICK OR TREAT