1914 [UA/Lviv] + + Berstuk [SK]

Dátum a čas akcie: 02.05.2024 - 20:00
Vstupné: predpredaj v klube 15€ / na mieste 19€
Facebook udalosť: Odkaz


1914 [UA / Lviv] blackened death/doom metal

Vo svojej hudbe kapela odráža strašné príbehy z prvej svetovej vojny, osudy jej vojakov, smrť, strach a ich výkony, na píbehy, ktoré sa nikdy nezabudnú. 22. októbra vydajú svoj nový opus "Where Fear and Weapons Meet", vo vydavateľstve Napalm Records. Jeho jedenásť skladieb čistej historickej drsnosti nadväzuje na 2. album kapely "The Blind Leading the Blilnd"(2018) a debut "Eschatology of War! (2014), ktoré sú medzi kritikmi vysoko uznávané.

Na rozdiel od ich predchádzajúcich diel, "Where Fear and Weapons Meet" nie je o smrti, ale o živote. Väčšina hrdinov a protagonistov v pesničkách prežila vojnu, stali sa hrdinami a nakoniec sa vrátili domov. Aj obal albumu to zdôrazňuje: Zranený, šokovaný a krvácajúci, jediný, kto prežil útok štítom, naťahuje ruku k smrti, modlí sa v agónii, ale smrť ho nezoberie...

https://label.napalmrecords.com/1914
https://www.instagram.com/1914_official_page/
https://www.facebook.com/1914OfficialPage

Berstuk [SK] black metal


Svoje korene Berstuk na začiatku zapustil v Likavke ako jednočlenná kapela. Po vydaní prvého dema "Vláda rukou smrti" sa do kapely pridal vokalista a spolu vydali debutový album "Keď Korene Vyrašia". Momentálne je Berstuk štvorčlenná kapela hrajúca black metal s pestrými melódiami a miestami nezvyčajnými riffmi.



Vypočuj si ukážky!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *