CRADLE OF FILTH [UK], Wednesday 13, Sick N´Beautiful

Dátum a čas akcie: 08.03.2024 - 18:00
Vstupné: ticketlive.sk 35€


🔥CRADLE OF FILTH prichádzajú v rámci turné ⚰️Necromantic Fantasies🥀 na Slovensko !

Legendárna britská metalová kapela Cradle of Filth sa po piatch rokoch vracia na slovenské pódiá a to rovno s dvomi vystúpeniami v rámci turné Necromantic Fantasies. Tento jedinečný koncertný zážitok môžu fanúšikovia temného metalu uvidieť v termínoch 7. marca 2024 v Majestic Music Club v Bratislave a 8. marca 2024 v Collosseum Club v Košiciach.

Cradle of Filth je jednou z najikonickejších kapiel black metalového žánru. Skupina postupne prešla vývojom a momentálne má viac bližšie k symfonickému či gotickému metalu. Ich kontroverzný a provokatívny prístup k hudbe z nich spravil legendy už na prelome milénií. S hitmi ako "Nymphetamine," "Her Ghost in the Fog" a "From the Cradle to Enslave" si získali milióny fanúšikov po celom svete.

Na týchto koncertoch Cradle of Filth ich podporia špeciálni hostia WEDNESDAY 13, ktorí zahrajú veci z obdobia kapely MURDERDOLLS. Tú založili Wednesday 13 spoločne s Joey Jordisonom na gitare, zosnulým bubeníkom slávnych Slipknot. Predskakovať im budú talianski SICK N' BEAUTIFUL, ktorí prinesú svoj jedinečný mix alternatívneho metalu a rocku. To zaručuje, že oba večery budú plné energie a nezabudnuteľných vystúpení.

🎫Fanúšikovia by nemali váhať, pretože lístky na koncerty Cradle of Filth sú vždy veľmi žiadané a pri nízkych kapacitách klubov je možné, že sa koncerty rýchlo vypredajú.

Vstupenky na koncerty sú dostupné v sieti TicketLIVE.sk.

Vypočuj si ukážky!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

2 komentáre na “CRADLE OF FILTH [UK], Wednesday 13, Sick N´Beautiful

  1. Tartas Odpovedať

    @stefan tomes – ked si taky idiot,ze si nevies kupit listok na internete, tak tam radsej nelez. nackom vstup zakazany.