Mosh Therapy 3 (SINNER SELF, STERCORE, ETTERNA, STELLVRIS)

Dátum a čas akcie: 16.09.2023 - 18:00
Vstupné: tootoot.fm 12-15€
Facebook udalosť: Odkaz




🎸Prišiel ten čas, kedy Mosh Therapy v Košiciach zas otrasie základmi celej budovy. V poradí tretia akcia sa uskutoční 16.09.2023 v Collosseum Clube v Košiciach. Už o 18:00 zažijete obyčajnú/neobyčajnú udalosť, ktorá vás vtiahne do sveta tvrdej hudby. V tomto clube sa stretávajú rôzne kapely, aby vám priniesli explozívne frekvencie, ktoré presiahnu vaše očakávania.

Disclaimer: Tentoraz si budete môcť kúpiť listky aj online nech nenarábate s cashom ako uplní chudáci a prídete rovno na hotové!

Bude to hlasná a divoká noc, kde sa stratia hranice medzi pódiom a publikom. Pocítite silu coreovej hudby, ktorá vám dáva možnosť uniknúť zo všedného sveta a ponoriť sa do alternatívnej reality. Collosseum Club sa stane útočiskom pre všetkých zúčastnených, ktorí sú telepaticky prepojení vďaka undergroundovej hudbe. Budete svedkami jedinečných vystúpení, ktoré vám rozbiju gebuľu v mosh pitoch a vtiahnu vás na najbližšie áro. Pripravte sa na honosný no zároveň tvrdý zvuk gitár, bicích a dunivých bassových riffov.


○ STERCORE ○


○ SINNER SELF ○


○ ETTERNA ○


○ STELLVRIS ○



Vypočuj si ukážky!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *