Of Martyrs & Scars Tour 2023 – SETH, ATTIC, …AND OCEANS, CUTTERRED FLESH

Dátum a čas akcie: 10.09.2023 - 18:00
Vstupné: predpredaj za barom 18€ / predpredaj online 19€/ na mieste 20€
Facebook udalosť: Odkaz


Redback Promotion presents Of Martyrs & Scars Tour 2023...

SETH [FR] / black metal / Season of Mist

História black metalovej formácie SETH a vydavateľstva Season of Mist siaha až do počiatkov francúzskej metalovej scény. Debut skupiny „Les Blessures de L’Ame“ (1998) bol jedným z prvých vydaní tohto vydavateľstva. Tento album je teraz považovaný za základný kameň francúzskeho black metalu a vyniká používaním ich rodného francúzského jazyka. SETH znova rozžiaril plameň  skladbou „La Morsure du Christ“, ktorú možno považovať za pokračovanie veľmi uznávaného debutu.

Je to silná podoba, ktorá vyjadruje samotnú podstatu „La Morsure du Christ“ (Uhryznutie Krista) . Vo svete, ktorý sa vzďaľuje od náboženstva a spirituality, zánik tejto pamiatky symbolizuje koniec kresťanskej vlády a konečnú zradu Boha. Z popola katedrály vznikne bezbožný svet.

https://www.facebook.com/innomineseth

https://www.instagram.com/sethblackmetal/

ATTIC [DE] / bleckened heavy metal / Ván Records

So spoločnou láskou k zlovestnej hudbe, hororovým filmom/knihám, spiritualizmu a okultizmu sa Attic rozhodol hrať tradičný heavy metal v duchu kapiel ako Mercyful Fate, Pentagram, Judas Priest, Helstar ... Zmes surového, klasického old school heavy metalu a temnej, hutnej atmosféry je v ich hudbe vždy podstatná, rovnako ako v satanských spevoch. Za posledných 10 rokov nasledovali turné po Európe s THE DEVIL'S BLOOD a MARDUK, popri veľkých európskych festivaloch.

https://www.facebook.com/atticfuneral/

https://www.instagram.com/attic_funeral/

...AND OCEANS [FI] / symphonic black metal / Season of Mist

Je zriedkavé, aby sa kapela vrátila s maximálnym úsilím, ktoré doteraz robili, ale fínska skupina...And Oceans je tu, aby dokázala, že Cosmic World Mother z roku 2020 bol zvukom kreatívnych stavadiel, ktoré sa predierali do vodnej plochy, v iných predstavách, oceánu. To bol ich vrchol úspechu, kým sa do sveta nedostal ich nový album As In Gardens, So In Tombs, vzrušujúci symfonický black metal, opojné témy, ktoré sa zaoberali spojením medzi filozofiou a psychikou. Symfonický black metal nikdy nebol tak zábavný, slobodný a fantastický.

https://www.facebook.com/andoceans/

https://www.instagram.com/andoceans_official/

CUTTERRED FLESH [CZ] / brutal death metal

https://www.facebook.com/CutterredFlesh/
https://cutterredfleshband.bandcamp.com

Vypočuj si ukážky!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

1 komentár na “Of Martyrs & Scars Tour 2023 – SETH, ATTIC, …AND OCEANS, CUTTERRED FLESH