Úpadok západnej civilizácie Part II: The Metal Years

Dátum a čas akcie: 29.03.2023 - 18:00
Vstupné: zadara


Úpadok západnej civilizácie Part II: The Metal Years

je dokumentárny film z roku 1988 , ktorý režírovala Penelope Spheeris .

Film bol natočený medzi augustom 1987 a februárom 1988 a zachytáva heavymetalovú scénu v Los Angeles koncom 80. rokov,  ktorý zobrazuje život v Los Angeles v rôznych časových obdobiach očami začínajúcich hudobníkov.

Film obsahuje mix záznamov zo živých koncertov a rozhovorov s uznávanými heavymetalovými interpretmi, ako sú Lemmy , Ozzy Osbourne , Aerosmith , Alice Cooper , Kiss , Megadeth a WASP Niekoľko nepodpísaných klubových kapiel je tiež na poprednom mieste, ako napríklad Odin, Seduce a LONDÝN.

Film zaznamenáva heavymetalovú klubovú scénu v Los Angeles v období rokov 1987-88 s dôrazom na glam metalový subžáner.

Zatiaľ čo v rozhovoroch vystupujú mnohí etablovaní umelci ako Alice Cooper , Aerosmith , Ozzy Osbourne , Dave Mustaine , Gene Simmons a Paul Stanley , do centra pozornosti sa dostali aj členovia niekoľkých nepodpísaných klubových kapiel z LA, vrátane Londýna a Odina . a Detroit's Seduce.

Film obsahuje aj rozhovory s členmi Poison , Tuff , Vixen , Faster Pussycat, a WASP

Mnohé z bojujúcich, nepodpísaných aktov sa zdajú byť presvedčení, že ich čaká celosvetová hviezda, a zdá sa, že väčšina z nich nemá žiadny záložný plán, ak by sa tento úspech nepodaril.

Film obsahuje niekoľko častí rozhovoru s Darlyne Pettinicchio, probačným úradníkom v Orange County , kde sa diskutuje o nebezpečenstvách metalovej kultúry na deti, najmä ak berieme texty heavy metalu vážne a doslovne.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *