Grima / AETHER

Dátum a čas akcie: 02.03.2023 - 19:00
Vstupné: predpredaj v klube 15e /na mieste 18
Facebook udalosť: Odkaz


Asgaardian Events present:

GRIMA TOUR
***
Duo z temných lesov Sibíri, ktoré založili Velhelm a Morbius.
Existuje od roku 2014 ako štúdiový projekt s pohanským étosom „založeným na uctievaní staršieho lesa, jeho sily a mágie, kde Grima je najvyšším bohom... mocným duchom, ktorý chráni iba tých, ktorí žijú v lese a trestá každého, kto nerešpektuje prírodu“.
Moderná vojna je zničujúca nielen pre ľudí, ale aj pre Zem. Prináša smrť a úpadok všetkému, čo si náš kult váži, pričom na zemi zanecháva modriny a trvalé jazvy.
Grima, náš všemohúci boh, plače pri pohľade na všetku skazu, ktorú nám bezbožné bytosti priniesli. Ale nikto nemôže počuť naše náreky, pretože hovoríme dávno zabudnutým jazykom. Z tohto dôvodu sme radi, že môžeme oznámiť „Frostbitten“ cestu po pevnine s našimi priateľmi, ktorých sme stretli minulé leto a ktorí zdieľajú naše presvedčenie, ale v inom a priamočiarejšom prístupe. Prosím, fandite nemeckému protivojnovému blackened death metalovému outfitu Kanonenfieber.

POLITICKÝ POSTOJ: Umelec verejne odsúdil ruské vojnové zločiny na ukrajinskom území. Počas nášho minulého turné sme vyzbierali viac ako 1 600 €, ktoré sme venovali organizácii Caritas International - Nothilfe Ukraine-Krieg, na podporu obetí ukrajinskej vojny a niekoľkým miestnym ukrajinským umelcom, ktorí museli kvôli vojne zrušiť svoje turné.

Grima (Atmospheric Black Metal)








Support:
Aether PL - Melodic Death Metal

https://aether-band.bandcamp.com/album/in-embers
https://www.facebook.com/aethermetal

****







Vypočuj si ukážky!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *