KoRn SK & Head2Down

Dátum a čas akcie: 01.11.2024 - 18:30
Vstupné: vstup na mieste 10€
Facebook udalosť: Odkaz


Nu-metalové combo prichádza do Collossea. KoRn SK aka najlepší tribute band kapely KoRn v Európe prichádza po jeden a pol roku opäť do Košíc. Berú so sebou aj slovenskú nu-metalovú stálicu HEAD2DOWN, ktorí tento rok vydali nový album F.O.U.R. a prídu ho spromovať aj na východ !!!! H2D oslávili 20 rokov od prvého koncertu a pre fanúšikov nu-metalu je to povinná jazda. Táto dvojica tento rok prejazdila množstvo koncertov a dokázala, že toto spojenie funguje, keďže spevák FUXo a bubeník Tuky pôsobia v oboch kapelách, dokazujú, že vedia robiť aj vlastnú muziku nie len kvalitný tribute band.
KoRn SK dokázali, že sú výborný vývozný artikel. Minulý rok v decembri otvárali koncert v portugalskom Porte pred skoro 7000 ľuďmi najlepšiemu svetovému Linkin Park tribute bandu - Hybrid Theory, s ktorými koncertovali v minulosti v Nemecku. Tento rok ich ešte čakajú koncerty v Rakúsku, Nemecku a v polovici novembra vystúpia na obrovskom festivale Cherry Blossom fest v INDII !!!!!
Head2Down majú za sebou taktiež zahraničné úspechy. Okrem obrovskej aktivity v Čechách, kde sú braní ako domáca kapela, hrali pred rokom na festivale v Holandsku. Najväčší úspech znamenalo pred piatimi rokmi ich východoeurópske turné, ktoré práve začínalo v Collosseu a prechádzalo cez Ukrajinu, Rusko, Estónsko, Lotyšsko, Litvu a Poľsko. Majú na konte 4 albumy a môžeme ich považovať za najaktívnejšiu slovenskú nu-metalovú kapelu !!!

Sviatočný večer 1. novembra 2024 si môžete spestriť týmto nezabudnuteľným večerom, nie len pre pravoverných nu-metalistov...
1.11.2024 - Collosseum Club Košice
začiatok 18:30 koniec 22:00

Vypočuj si ukážky!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *