Miserere Luminis / Givre / Solipsism

Dátum a čas akcie: 15.11.2024 - 18:30
Vstupné: predpredaj 12€ / na mieste 15€
Facebook udalosť: Odkaz


V polovici novembra sa v košickom Collosseu predstaví kanadská elita atmosférického black metalu Miserere Luminis, spolu s ich krajanmi Givre, v doprovode kapely Solipsism z Banskej Bystrice.

Miserere Luminis:

Je spolupráca medzi členmi Gris a Sombres Forêts, ktorá sa sformovala do temnejších a mučivejších ciest. Ich úsilie pretavilo do zatiaľ jediného albumu „Ordalie“, vydaného v roku 2023 vydavateľstvom Sepulchral Productions. Tento album nanovo definuje jedinečný a okázalý charakter ich vesmíru. Ich temná a silná hudba, obohatená mnohými štylistickými prvkami, je omnoho viac zbesilá a srdcervúca ako kedykoľvek predtým.

https://miserereluminis.bandcamp.com/album/ordalie

Givre:

Táto kapela spája chlad a smútok v black metale, a skúma temnotu náboženskej horlivosti, ktorá je všadeprítomná v histórii Québecu. S albumom „Le Cloître“ (Kláštor), vydaným v roku 2024 vydavateľstvom Eisenwald Productions, Givre pokračuje v skúmaní zmierujúcej stránky bolesti v kresťanskej histórii. Hudobne tento album ukazuje množstvo extrémnych žánrov a zároveň si zachováva dusnú a trýznivú atmosféru.

https://givremetal.bandcamp.com/album/le-clo-tre

Solipsism:

Urban black metal z Banskej Bystrice. Zmes urbánnej melanchólie v kombinácii s hľadaním zmyslu života a prekonávaním vlastnej mysle je zhudobnená v poslednom albume „Our Night Never Ends“ a vydaná pod hlavičkou Sun & Moon Records. Na pódiu zaznejú aj skladby z pripravovaného albumu, ktoré ešte viac umocňujú atmosféru osamelého nočného mesta.

https://solipsismband.bandcamp.com/album/our-night-never-ends

Lístky:
Predpredaj: 12€ (https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/miserere-luminis-givre-solipsism)

Na mieste: 15€

Dvere: 18:30

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *